Shell otevřel dvě čerpací stanice na novém úseku D35 u obce Dolní Roveň

pro 23, 2022

Společnost Shell Czech Republic rozšířila sít svých čerpacích stanic v České republice o dvě nové provozovny. Obě stanice se nacházejí v nově otevřeném úseku dálnice D35 Časy – Ostrov, každá z nich v jednom směru na 150. kilometru, u obce Dolní Roveň na Pardubicku. Slavnostního otevření nových stanic Shell se zúčastnili také ministr dopravy Martin Kupka a generální ředitel ŘSD Radek Mátl.

Shell podpoří rozvoj virtuální reality v IKEM

pro 06, 2022

Virtuální nebo i rozšířená realita (často v kombinaci s 3D tiskem) už v IKEM pomohla u více než stovky operací. Díky finanční podpoře společnosti Shell ve výši 2,3 milionu Kč se mohou chirurgové v pražském IKEMu pomocí Virtuální reality (VR) lépe připravit na nejsložitější výkony u dětí a dospělých. Během 2 let fungování programu se podařilo metodu přesunout do každodenní praxe. Využívá se především u složitých operací a transplantací jater u dospělých i dětí, použití najde také v kardiochirurgii. IKEM teď plánuje program rozšířit.

Moderátorské hvězdy Evropy 2 rozzářily čerpací stanici Shell

říj 12, 2022

Čerpací stanice Shell v Horních Počernicích, moderátorská esa hudebního rádia Evropa 2 a natáčení uprostřed noci – takové byly přípravy nového videoklipu k nejnovějšímu songu s názvem Stars Team 2022 – Držíme Ti flek. Hlavním mottem je možnost setkávat se společně s ostatními, což čerpací stanice Shell splňuje se svým skvělým občerstvením Shell Café na jedničku. V novém klipu si společně zazpívali Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Jakub Kohák, Zorka Hejdová, Pavel Cejnar a další známí moderátoři rádia.

Čerpací stanice jako místo pro nabíjení elektromobilů a trávení času s přáteli. To jsou vize českých řidičů a architektů

srp 09, 2022

Každý třetí řidič očekává, že v roce 2050 bude řídit elektromobil. K tomu se přidají čerpací stanice, které budou kromě dobíjení elektromobilů také místem setkávání a odpočinku. Takto si čeští motoristé a mladí architekti představují budoucnost.

Shell získal prestižní ocenění pro nejlepšího zaměstnavatele v Česku

čvn 15, 2022

Společnost Shell Czech Republic získala prestižní ocenění Zaměstnavatel roku 2022 v Česku pro firmy v kategorii do 500 zaměstnanců. Po vítězství v pražském kole společnost Shell opět potvrdila, že patří k absolutní špičce mezi tuzemskými zaměstnavateli, což platí v regionálním a také v celostátním měřítku. Kromě tohoto ocenění společnost Shell letos získala i jedno speciální, když obdržela stříbrnou medaili v dlouhodobé soutěži Zaměstnavatel desetiletí, rovněž v kategorii firem do 500 zaměstnanců.

Shell na Legendách 2022

dub 19, 2022

Po dvouleté pauze si dovolujeme pozvat všechny motoristické fanoušky na letošní automobilovou slavnost Legendy 2022, jejímž hlavním partnerem je společnost Shell Czech Republic a.s.

Společnost Shell plánuje ukončit spolupráci s ruským ropným a plynárenským sektorem

bře 08, 2022

Společnost Shell plc (Shell) nebude spolupracovat s Ruskem na žádných projektech, které se týkají ropy a ropných produktů, plynu ani zkapalněného zemního plynu (LNG). S okamžitou platností ukončuje spotové nákupy ruské ropy. V Rusku Shell ukončí provoz čerpacích stanic, dodávky leteckého paliva a maziv.

Shell znovu otevřel čerpací stanici v Dobríši. Prošla rozsáhlou modernizací

bře 02, 2022

Motoristé cestující ve směru z Prahy do Příbrami a zákazníci ze středočeské Dobříše mohou opět využívat služeb čerpací stanice Shell, která leží v bezprostřední blízkosti dálnice D4 za exitem číslo 27. Provozovna prošla v uplynulých měsících rozsáhlou rekonstrukcí, jejímž cílem bylo rozšířit nabídku služeb a zajistit zákazníkům maximální pohodlí.

Daniel Vagaský usedl do čela společnosti Shell Czech Republic

led 21, 2022

Novým generálním ředitelem společnosti Shell Czech Republic a.s. se počátkem letošního roku stal Daniel Vagaský. V čele společnosti nahradil Pavla Lose.