Shell SmartPay – mobilní platba za palivo přímo od stojanu

lis 25, 2020

Společnost Shell Czech Republic a.s. rozšiřuje funkcionalitu aplikace Shell, díky které mohou nyní zákazníci platit za palivo přímo od stojanu na většině čerpacích stanic Shell v České republice. Mobilní platba Shell SmartPay je vhodná pro všechny, kteří chtějí natankovat rychle, bezpečně a pohodlně. Navíc při využití služeb venkovní obsluhy nemusí řidiči po celou dobu své návštěvy čerpací stanice vystoupit z auta.

COVID-19: Aktuální opatření na čerpacích stanicích

říj 14, 2020

Provoz čerpacích stanic Shell reaguje na zhoršenou zdravotní situaci v České republice v souvislosti s šířením koronaviru COVID-19.

První ultrarychlá nabíjecí stanice Ionity na čerpací stanici Shell v České republice uvedena do provozu

říj 02, 2020

V Praze – Společnost Shell Czech Republic a.s. zprovoznila ve spolupráci s provozovatelem ultrarychlých nabíjecích míst IONITY první vysokorychlostní nabíjecí stanici pro elektromobily v České republice na své čerpací stanici Nupaky u Prahy (na dálnici D1). 

Vítězka soutěže „Rozjeďte to s BMW Motorrad“ si zvolila BMW R 1250 GS

čvc 17, 2020

Na konci května skončila naše soutěž „Rozjeďte to s BMW Motorrad“, ve které mohli zákazníci čerpacích stanic Shell hrát o motorku BMW dle vlastního výběru a 50 dalších skvělých cen na dvou kolech od BMW Motorrad. Pro účast v soutěži stačilo sbírat hrací karty se soutěžními kódy a ty pak zaregistrovat na našich webových stránkách.

Pozor změna - Asistenční služby Allianz Assistance

čvn 29, 2020

Asistenční služby Allianz Assistance poskytované v rámci členství Shell ClubSmart nebudou od 5. srpna 2020 dostupné.

Děkujeme všem, kteří zajišťují naše bezpečí!

bře 25, 2020

V těchto dnech se naše zraky a i mysl upínají směrem k těm, kteří jsou v první linii, aby zabezpečili zdraví nás ostatních. Máme na mysli především zdravotnický personál a ostatní členy Integrovaného záchranného systému (IZS). Velmi si vážíme toho, s jakým nasazením a úsilím pracují, abychom společně co nejdříve toto obtížné období překlenuli.

Shell začíná nabízet ve střední a východní Evropě rychlonabíjení elektromobilů

led 14, 2020

V Praze – Shell otevřel v Maďarsku ve spolupráci s provozovatelem nabíjecí sítě IONITY první vysoce výkonnou nabíjecí stanici pro eletrovozidla. Zahájil také provoz prvního dobíjecího místa, které nabízí službu Shell Recharge, což je globální značka společnosti Shell pro nabíjení elektromobilů. Vstoupil tím do segmentu nabíjení elektrických vozidel ve střední a východní Evropě. Obě nabíjecí místa umožňují řidičům dobíjet automobily na čerpacích stanicích Shell.