Shell finančně podpořil vznik důležitého dokumentu o duševním zdraví dětí v České republice

říj 09, 2023

Společnost Shell je dlouhodobým partnerem Nadačního fondu Kapka naděje. Každý rok přispěje na činnost nadace miliony korun. Od loňského roku spolupráce zahrnuje také podporu dětí s psychickými onemocněními. I díky této podpoře vznikl dokumentární film České televize Co je ti? Nic.

Shell představuje svá dosud nejúčinnější paliva

zář 21, 2023

Po pěti letech vývoje přichází nová generace paliv Shell V-Power se 100% čisticím účinkem.

BMW 320i už má svého nového majitele

srp 24, 2023

Od května do července měli řidiči o důvod víc zastavit se na čerpacích stanicích Shell. Tahákem byla soutěž o nový vůz BMW a dalších více než 700 skvělých dárků BMW. Všechny výhry jsou už v rukou svých majitelů. Hlavní cenu, vůz BMW 320i, získal člen věrnostního programu Shell ClubSmart Tomáš z Prahy.

Shell retro kampaň Heritage získala ocenění za ilustrace

čvc 03, 2023

10. ročník soutěže Fénix content marketing, největší komunikačně-marketingové soutěže v České republice, přinesl ocenění pro kampaň společnosti Shell.

Shell nabídne zákazníkům možnost vyhrát nový vůz BMW a dalších více než 700 výher

kvě 09, 2023

Lokální partnerství mezi značkami Shell a BMW se odráží v připravované kampani, která byla spuštěna začátkem května na všech čerpacích stanicích Shell v České republice. Členové věrnostního programu Shell ClubSmart v ní mohou soutěžit o atraktivní hlavní ceny. Tou nejhodnotnější je zcela nový vůz BMW 320i. Další cenou je zapůjčení vozu BMW na víkend, který získá 5 výherců. Pro všechny zákazníky Shell je pak připraveno dalších 700 cen s brandingem BMW.