Shell slavnostně otevírá čerpací stanici ve Svitavách

V Praze, 15. ledna 2016 – Společnost Shell Czech Republic a.s. dnes ve Svitavách slavnostně zahájila provoz v pořadí již 175. čerpací stanice. Strategické umístění čerpací stanice na dvou důležitých komunikacích spojujících Brno a Východní Čechy umožňuje pohodlnější tankování kvalitních pohonných hmot Shell řidičům, kteří tuto trasu využívají jako alternativu vytížené dálnice D1.
Shell čerpací stanici ve Svitavách

Společnost Shell Czech Republic a.s. dnes oficiálně zahájila provoz svojí nové čerpací stanice Shell Svitavy Lančov na Hlavní ulici. Pobočka disponuje dvěma klasickými multistojany s výkonnými palivy Shell V-Power Nitro+, jehož čisticí vlastnosti v minulém roce potvrdily testy nezávislé laboratoře SGS Czech Republic, a Shell V-Power Nitro+ Diesel, i běžnými aditivovanými palivy Shell FuelSave Diesel a Shell FuelSave Natural 95. Pro plynulé odbavení kamionů je zde připraven jeden rychlovýdejní stojan s průtokem paliva až 140 l za minutu.

Nová čerpací stanice nabízí zákazníkům vedle 24hodinového provozu standardní doplňkové služby, jako jsou například kompresor pro huštění pneumatik či vysavač a v rámci občerstvení také čerstvou kávu deli2go nebo oblíbený hot dog nejvyšší kvality. K dispozici je i wi-fi připojení k internetu zdarma. „Věříme, že řidiči ze Svitav a blízkého okolí na nové čerpací stanici ocení kromě vysoce kvalitního paliva Shell i profesionální služby,“ řekl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, zajišťuje velkoobchod s pohonnými hmotami a systém palivových karet euroShell, plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích a nabízí automobilové a průmyslové oleje a maziva. Více informací naleznete na www.shell.cz.

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 90 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií. Více informací naleznete na www.shell.com