Shell otevřel v Návsí u Jablunkova novou čerpací stanici

V Praze, 14. března 2016 – Společnost Shell Czech Republic a.s. zahájila oficiální provoz své v pořadí již 176. čerpací stanice Shell v Návsí u Jablunkova. Nová čerpací stanice se nachází na významném dopravním tahu na Slovensko a zejména řidičům kamionů a nákladních vozů přináší jak kvalitní paliva, tak i chutné rychlé občerstvení a služby profesionální obsluhy.

Společnost Shell Czech Republic a.s. v březnu zahájila provoz nové čerpací stanice Shell v Návsí u Jablunkova. Stanice vzdálená pouhých 12 km od slovenských hranic disponuje dvěma klasickými multistojany s výkonnými palivy Shell V-Power Nitro+, Shell V-Power Nitro+ Diesel, i běžnými aditivovanými palivy Shell FuelSave Diesel a Shell FuelSave Natural 95. Vozidlům s alternativním pohonem je určen stojan na palivo Shell LPG. Pro plynulé odbavení kamionů je připraven jeden rychlovýdejní stojan. Řidiči ocení prostorné parkoviště a komplexní vybavení čerpací stanice, včetně wi-fi připojení k internetu zdarma.

Všem motoristům jsou k dispozici moderní toalety a sprcha. Dlouhé cesty jim jistě zpříjemní i široký sortiment občerstvení, který kromě čerstvé kávy deli2go zahrnuje také sladké pečivo, čerstvé bagety a panini. V nabídce nechybí ani oblíbený hot dog nebo teplé polévky.

Nová čerpací stanice s non-stop provozem poskytuje zákazníkům i doplňkové služby, jako jsou například kompresor pro huštění pneumatik či vysavač. „Záleží nám na pohodlí řidičů, v případě dlouhých cest jde pak navíc také o jejich bezpečnost. Zastavení na čerpací stanici Shell v Návsí u Jablunkova tak přináší všem motoristům možnost vítaného krátkého odpočinku, občerstvení i natankování kvalitního paliva Shell,“ doplnil Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, zajišťuje velkoobchod s pohonnými hmotami a systém palivových karet euroShell, plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích a nabízí automobilové a průmyslové oleje a maziva. Více informací naleznete na www.shell.cz.

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 90 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií. Více informací naleznete na www.shell.com.