Limitovaná edice modelů Shell V-Power LEGO® Collection dorazila na čerpací stanice Shell

V Praze 3. srpna 2015 – Exkluzivně na čerpacích stanicích Shell nyní mohou zákazníci s každým nákupem paliva Shell V-Power Nitro+ a Shell FuelSave získat modely vozů Ferrari a další hrací sady ze speciální série LEGO®.

Shell představuje Shell V-Power LEGO® Collection, limitovanou řadu modelů Ferrari a sběratelských stavebnic z kostiček populární stavebnice, jež je nabízena na čerpacích stanicích Shell od dnešního dne. Kolekce symbolizuje ducha technických inovací a výkonu, které obsahuje také každá kapka paliv Shell V-Power Nitro+.

Shell V-Power LEGO® Collection vznikla ve spolupráci s Ferrari a LEGO® Group. Představuje celkem sedm nových modelů, jež jistě nadchnou zákazníky tankující na čerpacích stanicích Shell. Limitovaná edice nabízí čtyři legendární vozy Ferrari, cílovou rovinku se stupněm vítězů a minifigurkou mechanika závodního týmu Scuderia Ferrari. Součástí kolekce je také speciální edice cisterny Shell, stejně jako model čerpací stanice z okruhu Fiorano (soukromého testovacího okruhu Ferrari v Maranellu) doplněný o minifigurku vědce.

„Nová edice modelů Shell V-Power LEGO® Collection navazuje na úspěšnou první sběratelskou kolekci, která byla uvedena na český trh v roce 2013. Doufáme, že i tato série bude inspirovat zákazníky a příznivce automobilového sportu všech generací k tomu, aby si postavili svůj vlastní závodní svět,“ uvedl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s.

Při natankování minimálně 30 litrů paliva Shell V-Power Nitro+ si mohou zákazníci zakoupit jeden z modelů LEGO® za 49 Kč, v případě 30 litrů paliva Shell FuelSave za 79 Kč. Jednotlivé typy lze také vyměnit za 890 bodů věrnostního programu Shell ClubSmart.

Shell V-Power LEGO® Collection

Limitovaná edice oslavuje společnou vášeň pro výkon, na níž stojí již více než šedesátileté technické partnerství společnosti Shell se závodním týmem Scuderia Ferrari. Shell vyvíjel nové modely a stavebnicové sady s Ferrari a LEGO® Group déle než půl roku. Modely vozů Ferrari z nové kolekce jsou opět vybaveny malým natahovacím motorem – nejmenším, který společnost LEGO® Group kdy vyrobila. S tímto motorkem vyvinutým speciálně pro Shell urazí autíčko na jedno natažení vzdálenost delší než dva metry.

Shell V-power Lego edice

Představení modelů (na fotografii zleva po směru hodinových ručiček): čerpací stanice Shell a minifigurka vědce; cílová rovinka a stupeň vítězů s minifugurkou; Ferrari F12berlinetta; Ferrari 512 S; Ferrari F138; Ferrari 250 GTO.

Zákazníci mohou nové modely na čerpacích stanicích Shell získat během kampaně trvající od       3. 8. 2015 do 1. 11. 2015 nebo do vyprodání zásob. Více informací o kolekci Shell V-Power LEGO® Collection naleznete zde.

O palivech Shell V-Power Nitro+

Jasné zaměření společnosti Shell na inovace v motorsportu je nedílnou součástí rozsáhlého výzkumného a vývojového programu, který je klíčem k vývoji a výrobě dokonalejších paliv pro její zákazníky. Paliva Shell V-Power Nitro+ představují nejnovější generaci výkonných paliv Shell. Jedinečné výkonné benzíny (Shell V-Power Nitro+ a Shell V-Power Nitro+ Racing) a motorová nafta (Shell V-Power Nitro+ Diesel) byly vyvinuty tak, aby zvyšovaly výkon a působily ve vozu okamžitě. Zlepšují reakci motoru, neboť zabraňují tvorbě nových a odstraňují stávající usazeniny v motoru, které snižují jeho výkon. Benzín Shell V-Power Nitro+ má z 99 % stejné složení jako závodní palivo Shell V-Power používané stájí Scuderia Ferrari v Mistrovství světa formule 1 v roce 2015. Každý nový cestovní vůz Ferrari opouští Maranello s plnou nádrží benzínu Shell V-Power. Paliva Shell V-Power Nitro+ jsou k dostání na více než 1 000 čerpacích stanicích Shell po celé střední a východní Evropě.

O společnosti Shell Czech Republic a.s.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, provozuje systém palivových karet euroShell a plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích. Více informací naleznete na www.shell.cz

O společnosti Royal Dutch Shell plc

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí v přes 70 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu i přepravy ropných produktů či chemikálií a projektů obnovitelné energie. Více informací naleznete na www.shell.com.