DHL Express Easy – pošlete zásilku do světa přímo z čerpací stanice Shell

V Praze 17. srpna 2015 – Zákazníci vybraných čerpacích stanic společnosti Shell mohou nyní využívat novou výjimečnou službu – odeslání zásilky do celého světa prostřednictvím služby DHL Express Easy. Samoobslužné kiosky DHL jsou dostupné na 30 vybraných čerpacích stanicích Shell po celé České republice.
DHL Express Machine

Společnosti Shell Czech Republic a.s. a DHL Express (Czech Republic) s.r.o. navázaly na osvědčenou spolupráci v několika evropských zemích a v České republice nyní představují společně novou službu odesílání zásilek do celého světa DHL Express Easy za výhodných podmínek. Tato nabídka tak rozšiřuje paletu nadstandardních služeb tuzemské sítě čerpacích stanic Shell. Společnost DHL Express umístila své samoobslužné kiosky na 30 vybraných stanic po celé České republice, z toho 21 regionálních a 9 pražských.

„Věříme, že nová služba bude úspěšná. Samoobslužné kiosky nabízejí jednoduchý a praktický přístup k našim službám za velmi výhodných podmínek. To vše samozřejmě při zachování vysoké úrovně bezpečnosti přepravy našich zásilek,“ říká Tomáš Zdražil, manažer marketingové komunikace DHL Express Czech Republic. Samoobslužné kiosky DHL hrají významnou roli ve strategii DHL Express, která se zaměřuje na malé a střední podniky.

„Pokračujeme v hledání nadstandardních a praktických služeb pro zákazníky našich čerpacích stanic Shell. Poslat zásilku z čerpací stanice kamkoliv do světa považujeme za výjimečnou službu, která se nám již osvědčila v jiných evropských zemích. Proto věříme, že si ji oblíbí také naši zákazníci a budou ji využívat,“ uvedl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s.

Prostřednictvím služby DHL Express Easy mohou zákazníci podávat zásilky od obálek až po 25kg balíky a využít obalový materiál zdarma či si nechat zásilku pojistit. Oproti standardnímu ceníku služeb společnosti DHL získá zákazník zvýhodněnou cenu až o 40 %, přičemž výsledná cena je stanovena pouze na základě velikosti zvoleného obalu a místa doručení. Hmotnost zásilky tak neovlivní výslednou cenu přepravy. Zásilky jsou doručovány po Evropě do jednoho dne a mimo ni nejčastěji do 2-3 dnů.

Seznam čerpacích stanic Shell poskytujících služby DHL Express Easy v České republice

Brno-Hradecká, Brno-Jihlavská Levá, Brno-Opuštěná, České Budějovice-Novohradská, České Budějovice-Pražská, Havířov-Těšínská, Hradec Králové-Gočárův okruh, Jablonec nad Nisou-Nákladní, Jihlava, Kladno-Cyrila Boudy, Kolín, Liberec-Košická, Liberec-Žitavská, Mladá Boleslav, Most-Chomutovská, Olomouc-Pasteurova, Olomouc-Velkomoravská Levá, Ostrava-Místecká, Ostrava-Novinářská, Plzeň-Karlovarská, Plzeň-Koterovská, Plzeň-Přemyslova, Praha-Bohdalecká, Praha-Evropská, Praha-Freyova, Praha-Geologická, Praha-Jeremiášova, Praha-Poděbradská, Praha-Průmyslová, Praha-Ruzyně, Praha-Vrchlického, Ústí nad Labem.

Pro více informací navštivte webové stránky služby.

O společnosti DHL

DHL je přední světová značka v logistice. Rodina divizí DHL nabízí bezkonkurenční portfolio logistických služeb od vnitrostátní a mezinárodní balíkové přepravy, přes pozemní, leteckou a námořní přepravu, až po řízení průmyslových dodavatelských řetězců. Díky více než 325 000 zaměstnanců ve více než 220 zemích a územích po celém světě spojuje lidi a podniky bezpečným a spolehlivým způsobem a napomáhá volnému běhu globálního obchodu. Díky specializovaným řešením pro růstové trhy a odvětví, včetně e-Commerce, technologií, biologických věd a zdravotní péče, energetického, automobilového průmyslu či maloobchodu, prokázané angažovanosti ve společenské odpovědnosti a nepřekonané přítomnosti na rozvíjejících se trzích lze DHL bezesporu prohlásit za „Logistickou společnost pro celý svět“.

DHL je součástí skupiny Deutsche Post DHL Group. V roce 2014 vygenerovala skupina tržby přes 56 miliard EUR. Více informací naleznete na www.dhl.cz nebo na jejich facebookových stránkách.

O společnosti Shell Czech Republic a.s.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, provozuje systém palivových karet euroShell a plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích. Více informací naleznete na www.shell.cz

O společnosti Royal Dutch Shell plc

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí v přes 70 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu i přepravy ropných produktů či chemikálií a projektů obnovitelné energie.

Více informací naleznete na www.shell.com