Dálniční čerpací stanice Shell v České republice nabízí lahodnou kávu Costa Coffee

Praha, 29. července 2015 – Společnost Shell pokračuje v zavádění inovativních prodejních konceptů na svých čerpacích stanicích a aktuálně rozšiřuje úspěšnou pilotní spolupráci s kavárenským řetězcem Costa Coffee z minulého roku. Díky samoobslužným kávovarům Costa Express si mohou nyní zákazníci dálničních čerpacích stanic Shell v České republice vychutnat jedinečnou kávu i jiné horké nápoje.
Costa express coffee

Káva patří dlouhodobě k nejvyhledávanějším nápojům, jimiž si řidiči zpříjemňují čas strávený za volantem. Společnost Shell proto neustále hledá možnosti, jak nabídku této pochutiny inovovat  a rozšiřovat. Pilotní testování sortimentu kavárenského řetězce Costa Coffee probíhalo na šesti vybraných čerpacích stanicích Shell po dobu jednoho roku. Na základě jeho úspěšného vyhodnocení bylo dohodnuto prohloubení vzájemné spolupráce, díky níž řidiči nyní samoobslužné kávovary Costa Express najdou na všech dálničních čerpacích stanicích Shell po celé České republice.

Chytré kávovary Costa Express připravují kávu ve stejné kvalitě, na jakou jsou zákazníci zvyklí z kaváren Costa Coffee. Využívají totiž identické kávové směsi Mocha Italia z vysoce kvalitních zrn a samozřejmě vždy čerstvé mléko. Řidičům na čerpacích stanicích Shell poskytují moderní kávovary Costa Express nabídku nejoblíbenějších nápojů, jako jsou espresso, cappuccino, café latte (i s příchutí vanilky), americano (s mlékem či bez) nebo čokočíno, jež lze dochutit karamelovým sirupem.

„Během ročního testování samoobslužných kávovarů Costa Express jsme získali spoustu pozitivních ohlasů z řad našich pravidelných i nových zákazníků, což bylo impulsem pro rozšíření této nabídky v síti našich čerpacích stanic,“ uvedl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s. „Jedním z pilířů naší dlouhodobé strategie je poskytovat zákazníkům vedle vysoce kvalitních paliv také nové služby, díky kterým se na čerpací stanice Shell budou vždy rádi vracet. Věříme, že rozšíření dostupnosti Costa Express kávovarů na našich dálničních stanicích zpříjemní cestování nejen českým řidičům.“

Kromě kávovarů Costa Express nabízí dálniční čerpací stanice Shell mnoho dalších nadstandardních služeb včetně bezplatného připojení k internetu nebo komfortního prostředí toalet 2theloo s celou řadou funkčních i designových prvků.

Seznam čerpacích stanic Shell s nabídkou Costa Coffee v České republice

Antošovice Levá/Pravá, Dobšice, Dobříš, Humpolec, Kalná, Ladná Levá/Pravá, Málkovice Levá/Pravá, Mělník, Měřín, Popůvky, Praha-Evropská, Praha-Horní Počernice, Praha-Vídeňská,  Praha-Ruzyně, Příšovice Levá/Pravá, Pustiměř, Rokycany Levá/Pravá, Stochov, Sv. Kateřina, Tábor, Velký Újezd, Velké Meziříčí, Vražné Levá/Pravá, Všechlapy.

O značce Costa Coffee

Kavárny Costa Coffee provozuje v České republice společnost Best Coffee, s.r.o. Mezinárodní řetězec kaváren v italském stylu otevřel svoji první pobočku v ČR v listopadu 2008 v pražském obchodním centru Flora. V roce 2011 se ve Velké Británii otevřela 1 000. kavárna a řetězec oslavil 40. narozeniny. Značka expanduje i v Čechách, kde má v současnosti 30 poboček. Ty najdete nejen v Praze, ale také v Ostravě, Pardubicích, Plzni nebo Liberci. Více informací naleznete na www.costa-coffee.cz

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, provozuje systém palivových karet euroShell a plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích. Více informací naleznete na www.shell.cz.

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí v přes 70 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu i přepravy ropných produktů či chemikálií a projektů obnovitelné energie. Více informací naleznete na www.shell.com.