VYUŽIJTE POSLEDNÍ PŘÍLEŽITOSTI A ZÍSKEJTE NOVÝ VŮZ OD SHELL!

Kampaň společnosti Shell s názvem „LICENCE 2 W1N – sleva nebo dárek pro každého“ je v plném proudu.

Kampaň společnosti Shell Czech Republic a.s. s názvem „LICENCE 2 W1N – sleva nebo dárek pro každého“ je v plném proudu. Zástupci společnosti Shell předali ve středu 3. 9. 2014 jednu ze tří hlavních cen, osobní automobil Renault Clio, již druhému výherci. Klíčky si převzal pan Milan Krotil z Nového Knína. Na dalšího šťastného zákazníka čerpacích stanic Shell ale čeká ještě jeden vůz a zahrát si o něj je velmi snadné.

winner with car

Daniel Fujava (vlevo) ze společnosti Shell Czech Republic a.s. předává výhru druhému vítězi LICENCE 2 W1N panu Milanu Krotilovi (vpravo).

Řidiči, kteří do 28. září natankují alespoň 30 litrů kvalitních paliv Shell, obdrží hrací kartu a můžou se okamžitě zapojit do hry nejen o tento automobil, ale také o celou řadu dalších atraktivních cen jako například mobilní telefony Nokia Lumia, kávovary Philips Saeco či poukazy do hotelového řetězce Hilton Hotels & Resorts. Po registraci unikátního kódu z hrací karty na www.shell.cz nebo jeho zaslání prostřednictvím SMS budou zařazeni do soutěže o tyto hlavní ceny. S každou registrací šance na nový vůz i další ceny roste.

Všechny hrací karty navíc skrývají dárek či slevu, jež zákazníci obdrží přímo na čerpacích stanicích Shell nebo u některého z partnerů.

Více informací najdete na www.shell.cz.