SHELL: PRVNÍ AUTO V RÁMCI VELKÉ LETNÍ KAMPANĚ MÁ MAJITELE

Společnost Shell předala prvnímu výherci hlavní cenu soutěže „LICENCE 2 W1N – sleva nebo dárek pro každého“.
winner with car

První vítěz LICENCE 2 W1N pan Jiří Paštika (vlevo) přebírá výhru od zástupce společnosti Shell Czech Republic a.s. Pavla Losa (vpravo).

Zástupci společnosti Shell Czech Republic a.s. v rámci nové letní kampaně s názvem „LICENCE 2 W1N – sleva nebo dárek pro každého“ oficiálně předali v pátek 1. 8. 2014 prvnímu vítězi jednu ze tří hlavních cen, osobní automobil Renault Clio. Klíče od vozu si jeho výherce pan Jiří Paštika z Rakovníka přijel vyzvednout přímo na čerpací stanici Shell.

Dva vozy Renault Clio však stále čekají na svoje nové majitele.  Každý řidič, který do 28. září natankuje alespoň 30 litrů kvalitních paliv Shell, získává hrací kartu, díky níž se může okamžitě zapojit do hry nejen o zbývající dva automobily, ale také o celou řadu dalších atraktivních cen jako například mobilní telefony Nokia Lumia, kávovary Philips Saeco či poukazy do hotelového řetězce Hilton Hotels & Resorts.

Řidiči tak mají hned několik důvodů, proč se přes léto zastavit a natankovat na čerpacích stanicích Shell. Pokaždé dostanou novou hrací kartu, díky které okamžitě obdrží některý z dárků či slev přímo na čerpací stanici. Po registraci unikátního kódu z hrací karty na www.shell.cz nebo jeho zaslání prostřednictvím SMS se zapojí do soutěže o hlavní ceny. Více informací najdete na www.shell.cz.