ZÍSKEJTE SKVĚLÉ ODMĚNY Z NOVÉHO KATALOGU SHELL CLUBSMART DVAKRÁT RYCHLEJI

V Praze 5. května 2014 – Každý sní o báječném životě plném výhod. Kdo by si nepřál dvojnásobný plat nebo dvakrát tolik dovolené, kterou by mohl strávit se svými blízkými? Ne všechny naše představy se bohužel splní. Na věrné zákazníky společnosti Shell ale vždy čeká příjemné překvapení. Právě teď Shell představuje zcela nový katalog Shell ClubSmart a členům věrnostního programu Shell ClubSmart přináší jedinečnou příležitost získávat dvojnásobek bodů, a tedy i šanci nastřádat na všechny skvělé odměny z nového katalogu dvakrát rychleji!

Shell nyní přináší celou řadu nových odměn, které jsou úhledně zabalené do podoby nového katalogu Shell ClubSmart. Zákazníci je teď mohou získávat snáze a členství si ještě více užít. Pokud od 5. května do 29. června 2014 natankují alespoň 35 litrů kvalitních paliv Shell, čeká na ně dvojnásobný počet

Shell ClubSmart bodů, a tak bude vybraná odměna o krok blíže.

Členové věrnostní programu Shell ClubSmart tuto akci určitě ocení, protože nový katalog je přímo nabitý skvělými produkty a slevami, jež jsou k dispozici výměnou za nasbírané body po celý rok. Kompaktní formát skrývá doslova celý svět pestrých odměn – užitečných a velmi atraktivních nabídek pro každého člena rodiny. Vyvážené složení obsahuje vše od domácích spotřebičů, nářadí, sportovních potřeb i hraček přes výběr rychlého občerstvení deli2go až po slevy na kvalitní paliva Shell a ještě víc. Katalog

Shell ClubSmart je k dispozici zdarma na všech čerpacích stanicích Shell a platí až do března 2015.

Dohromady přes 4 miliony kusů katalogu byly vytištěny, aby mohli zákazníci společnosti Shell na všech

šesti trzích střední a východní Evropy využít dalšího praktického způsobu, jak jednoduše listovat sortimentem bez nutnosti být „online“. Alternativou je samozřejmě kompletní nabídka odměn dostupná kdykoliv prostřednictvím webového věrnostního portálu www.shellsmart.com.