KAPITÁNY VÝKONNÝM VICEPREZIDENTEM SHELL GLOBAL RETAIL

Do role výkonného viceprezidenta globálního provozu čerpacích stanic Shell byl jmenován Maďar István Kapitány.
Istvan kapitany

V nejvyšším vedení řízení sítě čerpacích stanic společnosti Shell se začínají prosazovat špičkoví manažeři ze střední a východní Evropy. S účinností od dnešního dne byl do role výkonného viceprezidenta globálního provozu čerpacích stanic Shell, se sídlem v Londýně, jmenován Maďar István Kapitány. Je to nedlouho poté, co se stal Petr Pražský z České republiky zodpovědným za provoz čerpacích stanic Shell ve střední a východní Evropě.

V rámci této pozice bude István Kapitány dohlížet na největší světovou maloobchodní síť s pohonnými hmotami čítající zhruba 43 000 čerpacích stanic ve více než 70 zemích světa. Čerpací stanice Shell celosvětově zaměstnávají přes 500 000 lidí a každý den obslouží více než 10 milionů zákazníků.

Od prosince 2012 působil István Kapitány v Houstonu na pozici viceprezidenta společnosti Shell pro komerční paliva a maziva pro Severní a Jižní Ameriku. Před tím zastával řadu manažerských funkcí spojených s řízením regionálního provozu čerpacích stanic Shell v Asii, jižní Africe, Řecku, Turecku a ve střední a východní Evropě.