VÁNOČNÍ ANDĚLÉ NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL

V Praze 17. prosince 2012 – Již po šesté se s blížícími Vánocemi objevují na čerpacích stanicích Shell výrobky dětí z transplantační jednotky hematologického oddělení Fakultní nemocnice v Motole.
VÁNOČNÍ ANDĚLÉ NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL POMOHOU NEMOCNÝM DĚTEM

Série barevných papírových andělíčků zákazníkům společnosti Shell Czech Republic a.s. připomíná možnost darovat Shell CLUBSMART body, a pomoci tak Nadačnímu fondu Kapka naděje. Součástí kampaně je i online dražba originálního kalendáře. Získané finanční prostředky budou opět věnovány na rozvoj projektu Banky pupečníkové krve, který Shell dlouhodobě podporuje.

VÁNOČNÍ ANDĚLÉ NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL POMOHOU NEMOCNÝM DĚTEM

Na čerpacích stanicích Shell v České republice se v předvánočním období objevují barevné vánoční dekorace v podobě andělíčků, které vyrobily děti z transplantační jednotky hematologického oddělení II. dětské kliniky Fakultní nemocnice v Motole. Po papírových stromečcích, vánočních ozdobách a barevných polštářcích tak jejich výrobky připomínají členům věrnostního programu Shell CLUBSMART možnost darovat nasbírané body Nadačnímu fondu Kapka naděje.

Za každý darovaný bod odesílá společnost Shell jednu korunu nadaci při projektu Banky pupečníkové krve, který dlouhodobě podporuje. Členové programu Shell CLUBSMART mohou v rámci kampaně také vydražit výjimečný kalendář s českými celebritami stylizovanými do významných osobností české historie v on-line aukci na portálu www.shellsmart.com. Kalendář získá ten, kdo nabídne nejvyšší počet svých Shell CLUBSMART bodů.

„Ráda bych poděkovala zákazníkům společnosti Shell za dlouhodobou podporu, díky které bude vánoční čas dětí bojujících s leukémií o něco veselejší,“ řekla Vendula Svobodová, prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje.

Každým rokem Shell předává Kapce naděje více finančních prostředků, k čemuž výrazně přispívají také pravidelné vánoční kampaně. „Věřím, že papíroví andělíčci na čerpacích stanicích našim zákazníkům připomenou opět ve správný čas, kde je jejich pomoc potřeba. Neskonale si jejich podpory vážíme,“ řekl Petr Šindler, manažer komunikace Shell Czech Republic a.s. Kampaň na čerpacích stanicích a online aukce na portálu věrnostního programu Shell CLUBSMART potrvají až do 15. ledna 2013.

O Nadačním fondu Kapka naděje

Nadační fond Kapka naděje byl založen v srpnu roku 2000 za účelem pomoci dětem s poruchou krvetvorby a dětem s nádorovým onemocněním. Fond dlouhodobě podporuje jediné odborné pracoviště v České republice provádějící transplantace kostní dřeně u dětí.

Za 11 let své existence se nadační fond přiřadil k nejrespektovanějším a nejdůvěryhodnějším charitativním organizacím v České republice. Díky důvěryhodnosti se charitativní akce Kapky naděje staly pravidelnou součástí veřejného a společenského života. Benefiční koncerty, které Kapka naděje pořádá, pak jednoznačně patří k nejsledovanějším televizním programům. Více informací naleznete

na www.kapkanadeje.cz.

O věrnostním programu Shell CLUBSMART

Věrnostní klub společnosti Shell je programem s nejdelší tradicí pro zákazníky čerpacích stanic na českém trhu. V České republice působí již od roku 1998 a počet zákazníků společnosti Shell, kteří se do něj zapojují, každým rokem stoupá. Řidič, který se stane členem tohoto programu, sbírá prostřednictvím Shell CLUBSMART karty body za každé natankování a další služby u čerpacích stanic Shell v České republice a na Slovensku.

Nasbírané body pak mohou loajální zákazníci Shellu vyměnit za produkty z katalogu, ve kterém nechybí také možnost darovat Shell CLUBSMART body Nadačnímu fondu Kapka naděje. Více informací naleznete

na www.shellsmart.com nebo na čerpacích stanicích Shell v České republice.

Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, zajišťuje velkoobchod s pohonnými hmotami a systém palivových karet euroShell, plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích a nabízí automobilové a průmyslové oleje a maziva. Více informací naleznete na www.shell.cz.

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 90 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií. Více informací naleznete na www.shell.com.

Kontakty pro média:

AMI Communications                                 Shell Czech Republic